Vacature kandidaat-notaris

Notariskantoor Teeuwen in Boxmeer is op zoek naar een kandidaat-notaris voor de familierecht- en vastgoedpraktijk.

Wie zijn wij?
Notariskantoor Teeuwen is een begrip in de regio Boxmeer. Bij ons kantoor staat service en kwaliteit voorop. De nadruk ligt op een goede advisering en uitleg aan de cliënt in heldere taal.
Boxmeer vervult een centrumfunctie in de regio en kenmerkt zich door veel actieve ondernemers en Brabantse gemoedelijkheid.
Als kantoor treden wij naar buiten toe door het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten en het schrijven van columns. Voor een goede advisering hebben wij ook de kennis in huis en zijn wij onder andere aangesloten bij de specialistenverenigingen EPN en VOC.

Wat wordt er van je verwacht?
Je houdt zelfstandig besprekingen en contact met cliënten, je adviseert, je controleert akten, je stelt zelf complexere akten op, je passeert akten, je houdt zicht op de planning en ondersteunt andere medewerkers met juridische vragen.

Aan welke eisen moet je voldoen?
Je hebt tenminste 2 jaar ervaring in de familierecht- en/of vastgoedpraktijk. Waarnemingsbevoegdheid is een pré. Je bent oplossingsgericht en kunt omgaan met mensen uit alle lagen van de bevolking.
Het spreekt voor zich dat je moet beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij?
Werken in een team van 13 mensen in een informele sfeer en met korte lijnen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Werken in deeltijd (tenminste 30 uur) of een thuiswerkdag zijn bespreekbaar.

Heb je interesse?
Stuur je schriftelijke sollicitatie en c.v. naar:

Notariskantoor Teeuwen
t.a.v. mw. M.M.J. Deckers
Bereklauw 1, 5831 PE Boxmeer
of per mail: mdeckers@notaristeeuwen.nl